Τα παιδιά του Συλλόγου "Μέλισσα" στον Ναυτικό Όμιλο Σάμου


Ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου υποδέχτηκε το Σάββατο, 9 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του στο Μαλαγάρι τα παιδιά του συλλόγου “Μέλισσα”,  ο οποίος αποτελεί σκέπη για τα Παιδιά με Νοητική Υστέρηση, Αυτισμό, Σύνδρομο Down και Πολλαπλές Αναπηρίες.

Τα παιδιά του συλλόγου αφού ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, παρακολούθησαν μία παρουσίαση, ειδικά φτιαγμένη για παιδιά με θέμα «Ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου αγαπάει την Θάλασσα» που σκοπό είχε να τους δώσει να κατανοήσουν τις δραστηριότητες του Ν.Ο. Σάμου μέσα από το πρίσμα της προστασίας του περιβάλλοντος και του ναυταθλητισμού.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την κατασκευή ιστιοπλοϊκών με θαλασσόξυλα. Κάθε παιδί έφτιαξε το δικό του καραβάκι, το έβαψε με χρώματα χαρούμενα φανερώνοντας το καλλιτεχνικό του ταπεραμέντο και έφυγε με αυτό, σαν αναμνηστικό της όμορφης ημέρας που πέρασε στον Ναυτικό Όμιλο Σάμου.

Ο ενθουσιασμός των παιδιών με τις νέες γνώσεις που αποκόμισαν από αυτή την επίσκεψη καθώς και το ενδιαφέρον που έδειξαν για συμμετοχή σε ναυταθλητικές δραστηριότητες στο μέλλον, αποζημίωσαν τους διοργανωτές αυτής της επίσκεψης καθώς και όσους από τον Ναυτικό Όμιλο είχαν την ευκαιρία να  παρευρεθούν και να ζήσουν όμορφες στιγμές μαζί τους.